Senin, 27 April 2009

Werven, het Defense Food Courts


Land dat het gaat is niet alleen smal het terrein, tuin, of gebieden, maar ook in de tuin, het terrein direct grenzend aan het huis. Versnippering van het land maakt de werf die een verdediging die laatste centimeter van voedsel verloren. Voeding is minder het geval kan een gevolg van deze situatie.

Nu zijn we hard to get werven op de huizen op het eiland Java. Tot 1980 de leerkrachten nog leren landbouw te planten in het werven van studenten. Nu kan het nog steeds worden onderwezen, maar niet eenvoudig worden geïmplementeerd. Aan de voorzijde van het huis is niet meer het land werven, maar is een weg. Achter het huis een beetje meer grond en meestal berimpitan met een buurman's huis.

Er zijn echter nog steeds vertoningen werven. Werf met een grote verscheidenheid aan planten en huisdieren zijn ook gevonden in gezinnen die zijn meestal kinderen werken buiten de stad en niet ophangen op grond die eigendom is van zijn ouders, zodat het land was nog wakker.

In een huis in Wijk Ponjong, Kabupaten Gunung Kidul, DI Yogyakarta, een gezin kan nog steeds profiteren van een verscheidenheid van planten en dieren uit de werf. Op de werf zijn er cassave, papaya, meerval, runderen, bijen en honing. Niet ver van haar huis beschikbaar voor de levering van de rijst rijstvelden. Ten minste een beschrijving als deze kan een profiel werven.

Gambaran werven meer eenvoudige vergelijking met de werven in het verleden een meer volledige, waarin een plant geneesmiddelen, bamboe bomen, coconut bomen, teak, en anderen. Plantaardige geneesmiddelen in de apotheek, zodat wanneer de levensomstandigheden op een familielid die ziek is, zij gemakkelijk het geneesmiddel.

"Momenteel zijn de gronden van de biodiversiteit. Rol als een kruk werven economische meer prominente plaats als een bron van familie voeding. Werven uitbuiting. Ze hebben geld nodig voor de dagelijkse behoeften, "zegt het hoofd van de Management Development Center Faculteit Economie Sanata Dharma University, Yogyakarta, de onderzoekers ook werven, Antonius Budisusila.

In het verleden, meer werf werken als basis voor huishoudelijk voedsel dan als een bron van economische groei. Resultaten werf verkoop aan een nieuwe markt bij een gezin moet eten of andere instrumenten van de huishoudens die niet kunnen worden gemaakt.

De opkomst van de werven in de landbouw in de archipel is niet gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Echter, alle posten in het Javaanse Homegarden de termuat in het Journal for Farming Systems Research (1992) Otto Soemarwoto en GR Conway artikelen die citeren Terra (1954) genoemd, op basis van geschreven bronnen, zijn er gronden op 860 voor Christus. Echter, in de werf archipel al lang voorspeld. Terra Central Java is de vermoedelijke oorsprong van de werf.

Echter, in het boek Wind Flower, Portugese eilandengroep in de (2008) toont de zee-Portugese zeiler die een aantal nederzettingen in de schikking of plant is ook een bolwerk van de verschillende centrales om te overleven. De auteur van het boek, Paramita Abdurachman R, zei, de komst van de Portugezen in de eeuw om de 16-werf start bevolking behandeld en bloemen geplant.

Feiten van het bovenstaande lijkt niet nodig dipertentangkan, maar eerder als complementair. Mogelijke redenen zijn er voor de Portugese kwam, maar de Portugees aankomst in de werf voor de voltooiing van de installaties, zoals de bloem hierboven. Aankomst elke andere natie, zoals Nederland, geschat op de planten en dieren in de tuin.

Onderzoek naar de gronden heeft plaatsgevonden. Sinds de koloniale tijdperk, onderzoekers onderzoeken meminati werven. In de geschiedenis van Java (1817), Raffles zegt, zijn er ten minste 10 procent van de werf gebied van de landbouw.

In het jaar 1937 de publicatie uitgegeven door Ochse blijkt een sterke relatie tussen de kwaliteit van het werven en nutritionele status van de huishoudens. Met eerder onderzoek op het Terra Kutowinangun, District of Purworejo, toon, 18 procent van de calorieën en Feed Feed 14 procent van de eiwitten die afkomstig zijn van de plaatselijke werven.

Vul de werf alle soorten dieren en planten. Er is een interessant onderzoek, de algemene kenmerken werf in Midden-Java hebben altijd plantaardige drugs. Dit is gerelateerd aan het Javaanse praktijken die zuip graag fytotherapie. In West-Java werven met gekenmerkt plant groenten omdat mensen net als de Sunda lalapan.

Er zijn ook de antropologische kant van de werf. Penny en Ginting (1984) noemen, in het algemeen beheerd door de vrouwen-werf werf zo gemakkelijk verkregen in gebieden die matriarchale verwantschap patronen in Java, West-Sumatra en Atjeh. Werven opgedaan in moeilijke gebieden zoals de verwantschap patriarkal in Noord-Sumatra, in het bijzonder de Batak.

Commodities werf is ook een middel van socialiseren met de buren. Resultaten van een paar meter is niet aan de buren rond. Echter, dit is ook de divisie die de elementen die verband houden met de mystieke gevaar of behandeling van ziekte.

Een aantal studies aangehaald door Otto Soemarwoto en GR Conway bleek dat de veranderingen in de stabiliteit van een werf. Op voorwaarde van rijst productie te verlagen of hongersnood optreedt, de secundaire stapelvezels voedsel, zoals cassave, genomen van de werf. De verkoop van bamboe en kokosnoot geoogst uit werven ook verhoogd wanneer de hongersnood. Oogst de resultaten blijkt ook verbetering werven voor de Idul Fitri op het moment dat de familie behoeften contanten.

De twee onderzoekers verklaard dat, wanneer de Nieuwe Orde begon te bewegen in 1969 met de ontwikkeling op lange termijn plannen, zijn er een aantal midden-klasse en vooral die behoefte hebben aan goede voeding. Deze ontmoeting met de landbouwers die grondstoffen, goederen in de vraag in de markt. Als gevolg van de soorten veranderingen optreden in de grondstoffen werven drastisch. Trends monocultuur resulteerde in binnenkomst van verschillende ziekten. Als gevolg daarvan kan worden gezien tot nu toe, een aantal centra bertumbangan landbouw en moeilijk te roeren.

Intussen is de grond verschijnen Budisusila zien wanneer de markt en de staat (en ook het koninkrijk in het verleden) niet aansluit bij de mensen eten. Mensen in staat zelfstandig denken over hun voedselzekerheid.

"Markt en het land is sinds het verleden op deze dag van de instelling is geen goede afspiegeling van de mensen voedselzekerheid. Mensen hebben een serieus initiatief door de werf, "zei hij. Hij zei ook, tijdens het Nederlandse koloniale werf cantilever moet kunnen mensen voedsel.

Eten Self-reliance ideologie is al lang op het niveau van de mensen. Mensen hebben de bevoegdheid om te vechten voor voedsel zelfstandigheid, althans door de werf. In dit geval, de staat moet steunen, maar er ketidakrelaan land dat mensen hebben een krachtig initiatief dat onbewust zelf terkikis. Aan de andere kant zijn er de belangen van de Self-reliance dus dat was beschadigd als onafhankelijkheid is sterk, de sterkte van de kapitaalmarkten alias kan het zich niet veroorloven om er iets aan de mensen (consumenten).

Daarnaast heeft de werf Budisusila bekeken spiegel is een volk, de cultuur in berolah denken. Werven die worden ontwikkeld met de technische aspecten van de voedselzekerheid, economische, artistieke, en te anticiperen op problemen die zich kunnen voordoen op de middellange en lange termijn.


Kompas, 1 september 2008. Geschreven door Andreas Maryoto

Tidak ada komentar:

Posting Komentar